REKRYTOINTI

 

Sovelluskehittäjä

 

TYÖPAIKKAKUVAUS

 

Kiinnostaisiko työskentely maan suosituimpien festareiden ja tapahtumien parissa? Suomen johtavan festivaalien toiminnanohjausjärjestelmän kehittäjänä pääset tapahtumatuotantojen kulisseihin Urheilugaalasta Ruisrockiin ja Sodankylän elokuvajuhlilta Pori Jazziin. 
 

GEST-tiimi on mukana helpottamassa niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tapahtumien tuotantoprosesseja. Porukkamme koostuu tapahtuma-alan ja sovelluskehityksen ammattilaisista ja teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme parhaita mahdollisia ratkaisuja tapahtumatuotantojen hektiseen maailmaan.
 

TYÖNKUVAUS

Etsimme joukkoomme tapahtuma-alasta kiinnostuneita backend-kehittäjiä. Voit tulla mukaan tiimiin täyspäiväisenä, osa-aikaisena, freelancerina tai projektityöntekijänä – olemme avoimia erilaisille malleille. Pääasia on, että olet utelias kehittämään ratkaisuja tapahtumien tarpeisiin artistituotannosta ja media-akkreditoinneista työvuorosuunnitteluun ja viestintään.
 

MITÄ ODOTAMME

Haemme PHP backend-kehittäjiä. Työ soveltuu kehittäjälle, jolla on kokemusta esimerkiksi LAMP-pohjaisten CRM- tai CMS-järjestelmien ja verkkokauppojen kehittämisestä. Koulutustasi tärkeämpänä pidämme työkokemuksen lisäksi intoa päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja uusien teknologioiden avulla.

Odotamme osaajalta:

- kokemusta erilaisista PHP-frameworkeista (esimerkiksi Laravel ja Yii)
- hyvää osaamista MySql- ja relaatiotietokannoista 
- kokemusta pilvipalveluista (esimerkiksi Amazon AWS, EC2, S3)

Eduksi luetaan:

- kokemus palvelinten ylläpidosta
- kaikki frontend-osaaminen
- kokemus mobiiliapplikaatioiden kehittämisestä


Työ tapahtuu etätyöskentelynä ja palaverit hoidetaan pääsääntöisesti videoyhteyden avulla. Palkan lisäksi käytössäsi on puhelinetu, joustavat työaikajärjestelyt sekä sekä mukavia yhteisiä tapahtumia muun GEST tiimin kanssa.

 

Kerro miksi juuri sinä olet oikea kaveri tiimiimme ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: info@gest.fi

 

Ota yhteyttä!