Sovelluskehittäjä, Tampere tai Kauhajoki

 

TYÖPAIKKAKUVAUS

Kiinnostaako työskentely maan suosituimpien festareiden ja tapahtumien parissa? Suomen johtavan festivaalien toiminnanohjausjärjestelmän kehittäjänä pääset tapahtumatuotantojen kulisseihin Urheilugaalasta Ruisrockiin ja Sodankylän elokuvajuhlilta Pori Jazziin. 

GEST-tiimi on mukana helpottamassa niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin tapahtumien tuotantoprosesseja. Porukkamme koostuu tapahtuma-alan ja sovelluskehityksen ammattilaisista ja teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tuottaaksemme parhaita mahdollisia ratkaisuja tapahtumatuotantojen hektiseen maailmaan.

TYÖNKUVAUS

Etsimme joukkoomme tapahtuma-alasta kiinnostuneita backend-kehittäjiä joko Tampereen tai Kauhajoen toimistollemme. Voit tulla mukaan tiimiin täyspäiväisenä, osa-aikaisena, freelancerina tai projektityöntekijänä – olemme avoimia erilaisille malleille. Pääasia on, että olet utelias kehittämään ratkaisuja tapahtumien tarpeisiin artistituotannosta ja media-akkreditoinneista työvuorosuunnitteluun ja viestintään.

MITÄ ODOTAMME

Haemme PHP backend-kehittäjiä. Työ soveltuu kehittäjälle, jolla on kokemusta esimerkiksi LAMP-pohjaisten CRM- tai CMS-järjestelmien ja verkkokauppojen kehittämisestä.

Odotamme osaajalta:

- kokemusta erilaisista PHP-frameworkeista (esimerkiksi Laravel ja Yii)
- hyvää osaamista MySql- ja relaatiotietokannoista 
- kokemusta pilvipalveluista (esimerkiksi Amazon AWS, EC2, S3)

Eduksi luetaan:

- kokemus palvelinten ylläpidosta
- kaikki frontend-osaaminen
- kokemus mobiiliapplikaatioiden kehittämisestä

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen: info@gest.fi

Lisätietoa tehtävästä ja yrityksestä antaa: Juha Siirtola 050 3022731 / siirtola@gest.fi.  

Ota yhteyttä!